U know i???

My photo
just want to know more friends.. i'm a quiet person?? love to eat.. hehehhe

Followers

Friday, 1 January 2010

~WELCOME NEW YEAR N GOODBYE 2009. ~

SALAM, 2009 tahun yg banyak mengajarku erti suka dan duka, tawa dan tangis serta bermacam pengalaman yg tlah i timba sepanjang tahun ini..terasa seperti belum puas i menikmati tahun ini lagi..namun siapalah i untk melawan takdir..masa tetap berjln sama ada kite mengunaknnye dgn baik atau tdak.. =)

hehehe tapi i masih mampu mengucap syukur atas segala nikmat yg tlah diberikn kepadaku dan keluargaku.. alhamdulilah kepada yg MAHA ESA..

tahun 2009 telah menjadi saksi jatuh bangunnye i sebagai insan biasa yg byk kelemahan n kekurangan...namun putus asa TIDAK wujud dlm kamus hidupku.. (ye ke?? kdg2 tu ada lar gak..hehehe)

segala memori indah yg tercipta sewaktu tahun 2009 akan ku ingati sampai ble.. antaranye buat pertama kali keluar dgn classmateku sejak kenal dgn diowg pada tahun 2008.. diowg byk mengajar i erti persahabatan n study group.. ye lar i nie mana penah da study group.. (cian kn?)



nie die fatin yg bertudung kelabu.. n yg sowg lagi tu ayu lar..




nie my best frenz..fai..




nie best frenz i gak.. budak comot.. ;p

selain itu a very speacial THANX to my ex romates fatin n ayu yg byk megajar i cara hidup di hostel..ye lar i nie x penah dok hostel 1 hal, then x reti nk give n take w other person, i always used to be alone n no need to share w others. so they teach me how to live n share room w others.. sometimes i will be so selfish n they tell me do n don't about sharing room..not only them, my best friends also teach me about that n always remind me if i done wrong.. seriously, i'm very thankful because ALLAH give me the chance to know them better..n also thank you very much for all of u....

hehehehe x dilupakan pada nik n faez yg mengajar i tok selalu study.. ;p
actually i dok sebilik w nik... so secara x langsung ble ngk die study tergerak gak nk study.,. hehehhe tanx to u nik... ;p well sejak i dok dgn nik byk yg dah berubah dlm diri i.. apa yg berubah bio i je yg taw.. hehehe sorry yea.. pic nik n faez x dpt nk disertakn.. hehehe

lastly..tanx a lot for all of u.. i nk MINTA MAAF SGT2.. atas pe pun  salah i yea.. hehehehe i harap 2010 nie akan merubah i menjadi yg lebih baik...i akan berusaha untuk menjadi yg terbaik tok diri i, famili, kwn2, negara, bangsa n agama... doakan i berjaya menempuh dugaan 2010 yea.. happy new year..

4 comments:

  1. mana kau?? haha :D


    weiii...aku dah hantar dah flowchart tuuu

    ReplyDelete
  2. weh ~ apsal laa ko letak gambar zaman kegemilangan aku wey ~ aku tak follow tp ltk dlm list je ~

    ReplyDelete
  3. hahahahaha sebab zaman kegemilangan ko lar ak letak pic nie.. ;p
    hahahahah wokey..

    ReplyDelete
  4. oi! model cun mane kt klcc tuh??? waaaaaaaaa...(fatin via blackberry&iphone)

    ReplyDelete

kutuk je apa yg korunk nk kutuk.. =)